logo-3d-project

 

 

 

 

 

printing to another dimension3D Ontwerp - 3D Scannen - 3D Printen

 

Meer weten?
010 74 11 300

info@3d-project.nl   

Grenzeloos uw creativiteit vorm geven...

Architectuur
Architectuur klein

Architectuur is de kunst en wetenschap van het ontwerpen van de gebouwde omgeving; inclusief steden met gebouwen, interieurs, landschappen, meubels, objecten, enzovoort. 3D Printen biedt u de mogelijkheid om uw ontwerpen snel beschikbaar te hebben en betaalbaar te houden.

Productontwikkeling
Productontwikkeling klein

Productontwikkeling is het gehele ontwerp-proces wat doel heeft om nieuwe producten te ontwikkelen en te produceren en te verkopen. In deze beginfase is kostenbesparing al van essentieel belang. De snelheid en nauwkeurigheid van onze printtechniek kan daarom een welkom verlengstuk zijn van uw ontwerpfase.

Kunst
Kunst klein

Kunst is alles wat door de mens is gemaakt en dat tot doel heeft de menselijke zintuigen en geest te prikkelen tot originaliteit en/of schoonheid. 3D printen voegt hier nog een extra dimensie aan toe.

Model- en maquettebouw
Model- en maquettebouw klein

Door een combinatie te maken van een maquette- of modelbouwer met een 3D printservice kunnen projecten snel en goedkoop geraliseerd worden waarbij een hoogwaardig eindproduct met een groot detailniveau altijd gehandhaafd blijft.

Relatiegeschenken
Relatiegeschenken klein

In feite is alles wat 3D getekend kan worden te printen met deze methoden. Hierbij zijn modellen met bewegende delen zeker mogelijk. Daarmee leent deze methode zich uitermate voor het vervaardigen van unieke modellen, waarvan enkele stuks tot kleine series zeer goed te realiseren zijn. Denk aan beeldjes, sleutelhangers, USB sticks in een unieke behuizing of je nieuwe product in het klein. Zelfs het 3D scannen van bestaande voorwerpen en het op schaal reproduceren bestaat dan ook tot de mogelijkheden…… Je fantasie is de grens !

Vormgeving
Vormgeving

3D ontwerpen kunnen er op een 2D scherm heel goed uit zien, maar in werkelijkheid tegenvallen. Je ontwerp als tastbaar model hebben tijdens of direct na een ontwerpfase kan dan ook veel voordelen opleveren.   Deze “low-cost” manier van ‘full colour’ Prototyping kan dus veel ondersteuning geven tijdens een ontwerp proces.